RUBI ECD 2in1 gyémánt pengék - sokoldalú burkolókészülékek

Cikk a többcélú gyémánt kerekekről RUBI ECD 2in1 Superpro.

RUBI ECD 2in1 gyémánt pengék - sokoldalú burkolókészülékek

2017 végén a RUBI piacra dobta az ECD sorozatú gyémánt kereket. A penge egyedülálló többcélú pengéjével, amely mindkét oldalán a gyémánt penge galvanikusan módosított oldalaiból áll. Ez a kialakítás lehetővé teszi száraz vágás különféle anyagokat és egyidejűleg felületek csiszolását a kerék cseréje nélkül , így kapsz egy 2in1 terméket. Alkalmas olyan anyagokhoz, mint különféle természetes kőburkolatok vagy 25 mm-nél kisebb vastagságú kerámiaanyagok. A Superpro penge és a penge kiváló minősége a tiszta és jó minőségű vágás és felületkezelés elérésének előfeltétele. Ez a 2in1 funkció időt és energiát takarít meg a pengék cseréjénél és így a vágásnál is.

Az M14 menetes csatlakozásnak köszönhetően az ECD kereket közvetlenül a sarokcsiszolókhoz csatlakoztathatja. A lemez két átmérőben kapható üzletünkben: Ø115 és Ø125 mm.

A RUBI ECD 2in1 Superpro lemezek előnyei

Az ECD gyémánt penge galvanizált réteggel rendelkezik, így a vágás vagy csiszolás során keletkező rezgések jelentősen kiküszöbölhetők, így könnyebben elérheti a kiváló minőségű és precíz felületi felületet. A felhasznált anyagok sokfélesége (csempe, kőagyag, porcelán, márvány, gránit stb.) És a burkolás és vágás során felmerülő különféle helyzetek (egyenes vágások, ferde vágások, felületkezelések stb.) Professzionális eszközöket igényelnek, aminek megfelel a ez az univerzális ECD penge.

Ezenkívül az a tény, hogy a lemez kétoldalas, növeli annak teljesítményét és tartósságát .

Miért nem kétoldalas az összes penge?

A kerék biztonságos munkavégzése érdekében rögzítőcsavarjai süllyesztettek, ami garantálja a tökéletes síkot a kerék külső szélén, és egyúttal biztosítja, hogy a csavarok ne sérüljenek meg az őrlés során. A lemez mindkét oldalának használata miatt a RUBI két rögzítő furat-készletet tartalmaz, ezt csak egyszer fordulhat!

Kíváncsi lehet arra, hogy ha egy kétoldalas lemez annyira kényelmes a munkához, miért fordíthatjuk csak egyszer és nem fordíthatjuk gyakrabban?

Az oka annak, hogy a penge csak egyszer fordulhat meg, a biztonság fenntartásának szükségessége, amelyet a RUBI-nál nagyon komolyan vesznek. A kés súlyának csökkentése és a vágás során keletkező hő eloszlásának megkönnyítése érdekében a RUBI ezt a pengét alumínium tartóval tervezte.

Ha a penge gyémántlemezét össze lehet szerelni és szétszerelni, a csavar perselyei végül elveszítik a szükséges nyomatékot, és a penge használata során a szétkapcsolás veszélye áll fenn. Emiatt a RUBI nem kínál gyémánt penge lemezt.

A RUBI széles gyémántpengék-portfóliót gyárt, de az ECD pengék sokoldalúságuk, tartósságuk és költségeik, erőfeszítéseik és munkaidő-megtakarításaik miatt különösen érdekes termékek.

Ez a cikk a www.profiobkladac.sk céggel együttműködve készült

Ez a weboldal cookie-kat, használ annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassa webhelyünkről.