TERMÉK KATEGÓRIÁK

BATTIPAV MULTI Bench – munkaasztal nagy formátumú csempéhez (Ref.: 11201)

BATTIPAV MULTI Bench - munkaasztal nagy formátumú csempéhez (Ref.: 11201)

Többcélú munkaasztal, amely a nagy formátumú csempék vágására szolgáló rendszer része. Munkafelület méretei: 1500 x 1525 mm; Munka. magasság: 810 mm; Terhelhetőség: 200 kg; Ref.: 11201

363017 Ft (285840 Ft Nettó ár)

Engedélyezett utánrendelésre

BATTIPAV MULTI Bench - munkaasztal nagy formátumú csempéhez (Ref.: 11201)

BATTIPAV MULTI Bench többcélú munkaasztal

A Battipav MULTI Bench munkapad praktikus segítőtárs nemcsak nagy formátumú csempék vágásakor. 8 darab szétszedhető és állítható (akár 11 profil használható) extrudált és eloxált alumínium sínből és 2 összecsukható állványból áll. Az asztal nagyon egyszerűen és gyorsan össze- és szétszerelhető munkaterületet biztosít, amely megkönnyíti a nagy formátumú csempékkel való munkát. A praktikus szállítótáskának köszönhetően a kezelése gyerekjáték. A praktikus “B-Lock” rendszer biztosítja a csempe biztonságos helyzetét munka közben.

A munkafelület mérete 1500 x 1525 mm. Az asztal munkamagassága 810 mm. Magassága megegyezik sok Battipav elektromos fűrészével, ezért a fűrész kiegészítő asztalaként használható. Az asztal teherbírása 200 kg (egyenletes terhelés mellett).

A MULTI Bench munkaasztal a Battipav és Battipav Light rendszerek része, melyet szettben, akciós áron vásárolhat meg nálunk.

A munkaasztal egy további állvánnyal és profilokkal bővíthető. A hosszabbítók és a szükséges összekötő elemek árait kérésre megadjuk.

Csomag tartalma:

  • 2 db – összecsukható állvány
  • 8 db – alumínium sínek
  • szállítótáska

A Battipav nagy formátumú csempékhez való teljes rendszerét leíró videó:

Más termékek

Ez a weboldal cookie-kat, használ annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassa webhelyünkről.