Bemutatjuk a KAUFMANN márkát és annak vágóit.

Az A2E, sro bemutatja a minőségi építőeszközöket gyártó Kaufmann márkát, valamint kézi csempevágók kínálatát a STANDARD, ROCK és PRO sorozatba sorolva.

A KAUFMANN-t 1957-ben alapították Ausztriában és az 1980-as évek óta. évek óta gyárt eszközöket építőknek és burkolóknak. Ezen eszközök között, amelyeket e-boltunkban is megtalálhat tiler-market.cz , Tartalmazza a STANDARD, ROCK és PRO sorozat kézi vágógépeit is.

Mind a 3 sorozat marógép professzionális eszköz, ami azt jelenti, hogy tartós anyagokból készülnek, és nagy kényelmet nyújtanak a munkában. Kerámia, kő és üveg burkolólapok vágására tervezték.

  • A STANDARD sorozatot hosszúságban kínáljuk 630 mm-től 1250 mm-ig . Az alapfelszereltség acélból készül, csak 630 mm hosszúságú alumíniumból.
  • Hosszúságban kínáljuk a ROCK sorozatot 630 mm-től 920 mm-ig . Az alapanyag alapfelszereltségként acélból készül, csak a legrövidebb méretben lehet alumíniumból.
  • Hosszúságban kínáljuk a PRO sorozatot 630 mm-től 1550 mm-ig . Az alapanyag alapfelszereltségként acélból készül, csak a legrövidebb méretben lehet alumíniumból.

A 920 mm vagy annál hosszabb vágók két vezetősínnel és kerekekkel felszerelhetők, amelyek megkönnyítik a hordozhatóságukat.

A rögzített vezetősávnak köszönhetően állítható vonalzó 90 és 45 fokos szakaszok . Precíz és tartós golyóscsapágyas vágófejek, mindig precíz vágásokat ér el velük. Ide tartoznak a nyomólapok zárható “megszakítója” is erő 1000 kg-ig biztonsági megállókkal. Fogantyú gumírozott csúszásgátlóval a csúszásgátlóval ellátott műanyag lábak pedig növelik a kényelmet és a munkavégzést. A könnyebb hordozhatóság érdekében minden vágógép rendelkezik vágófej rögzítő mechanizmus a mozgás megakadályozása a kezelés során.


Különbségek vannak a vágósorok között is, amelyek javítják a teljesítményt és a kényelmet a munka és a szállítás során. A STANDARD sorozat mérővonalának hossza csak 340 mm Míg a ROCK és a PRO sorozat 430 mm-ig .

Vágók összehasonlítása - mérővonalzó

A ROCK és a PRO sorozat a vágókerék rögzítésének más formájú, amelyet jobb kézzel történő vágáskor a lehető legjobb láthatóság érdekében terveztek.

Vágók - vágófejek összehasonlítása
Tartoznak az oldalon állítható támaszok is a burkolat meghosszabbításához és megtámasztásához a szélesebb burkolatok vagy átlós vágások érdekében, valamint egy fogantyú a könnyebb hordozás érdekében.

Vágók összehasonlítása - állítható támaszok

A különbség a PRO és a ROCK sorozat között az is, hogy a ROCK-ban az uralkodó felé (felé) vágják, míg a PRO-sorozatban elválasztják az uralkodótól.
A marók összehasonlítása - vágási irány

Ezeket a vágókat jobbkezesek számára tervezték. A balkezesek számára tervezett vágók vannak jelölve CSAVAR .
Az A2E, sro cég szintén széles választékot kínál Önnek kiegészítők és Kaufmann pótalkatrészek, amelyeknek köszönhetően a takarmánykombájnosa mindig készen áll a munkára.
Szerző: A2E, sro

Ez a cikk a www.profiobkladac.sk céggel együttműködve készült

Ez a weboldal cookie-kat, használ annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassa webhelyünkről.